Čaj nebo láska?

Čaj nebo láska?

Anotace: .. :)

Sbírka: 2009 - ? Čajová truhlice

Špičku jazyka si ním lehce spálím
i přesto ten pocit léta chválím
Hořká příchuť zahltí ústní dutinu
všechna svá zklamání duši prominu

Když vychladne - vzpomínka mne stejně hřeje
když vychladne - mám chuť psát žhavé epopeje
Však ta chuť brzy zhořkne docela
má přání shoří na hromádku popela
Autor Satha, 04.07.2010
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: dream in emptiness, Mbonita, Doradan, Jiná, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí