BLOUDÍCÍ STŘELA

BLOUDÍCÍ STŘELA

Anotace: bloudící....

Bloudící střela
z těla
jak šíp vylétá
jako nedopsaná věta
cíl na konci noci
cíl na konci světa
máš mně ve své moci
jen do tebe se vplétá
můj anděl strážný
zas mně už hlídá
slova jsou doteky
co jsou tak prázdný
co sama posnídá
když mlčí na věky
jen z těla
bloudící střela
JAK ŠÍP VYLÉTÁ
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.07.2010
Přečteno 232x
Tipy 18
Poslední tipující: Krahujec, Bíša, harmony, Mbonita, Psavec, stmivani.na.lepsi.casy, lennerka, PIPSQUEAK, Jiná, Linzerka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí