Zloděj

Zloděj

Anotace: že by to byla smrt?

Sbírka: Já o Vás bez Vás

Srdce mi buší,
život mi tu před očima běží,
Obecenstvo něco tuší.
pode mnou mnoho mrtvých leží.

Vrhl jsem se do propasti,
míjím kořeny a skály
Kde číhají hluboké pasti.
otevírají se bílé lány.

Nohy neúprosně kmitají,
zde živé duše není.
Oči mi úvavou klimbají,
však lavina zuby na mě cení.

Zmateně se potácím,
začínám mít strach
Sílou hněvu rovnováhu ztrácím,
rozhodne souboj osudových vah.

Vlna mě pohltila,
ležím tu, v bílém ráji
Bez soucitu uškrtila,
na světě je to stejně v háji.

Nikdo postrádat mě nebude,
i tak - nakradl jsem dost.
Aspoň o jednoho ubude,
Byl jsem zlodějský skvost.
Autor Luca Steavens, 04.07.2010
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jedam, carodejka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I mě se líbí, jsi prostě šikulka.))

06.07.2010 18:08:00 | carodejka

Báseň je docela dobrá..

04.07.2010 18:30:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí