Středověká nálada

Středověká nálada

Anotace: Pole v ranním šeru, v dálce zřícenina hradu...

Pole v ranním šeru,
v dálce zřícenina hradu.
Cestou v mlze se deru,
cíl daleko, vzadu.

Jsem tu sám, žádná vojska,
ba, už ani středověk není.
Jsem jen moderní troska,
oběť novodobohého mučení.

Přesto se citím jak bojovník,
nebo keltský druid putující,
možná i z cizí země kočovník,
ale říkaj mi "nepracující".

Měl jsem se jindy narodit,
v jiné době, kdykoliv dřív.
Boji v meči lahodit,
umět počítat do tří...
Autor Jeronym., 04.07.2010
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí