č.15

č.15

Anotace: čti

když nohu si dám přes nohu
a hlavu do trávy
v ústech stéblo kousám
pohnout se nemohu
nechám se otrávit
být teď sám
se sebou
na nic se nezmohu, mám
nohu přes nohu -
múzám se odevzdat a tak trochu se i kát.
vítr vane víří ti na prahu
věříš, že takhle se musí stát...

...za pouhou hodinu celou
objevit višňový sad
ty musíš se pohnout vidět mléčnou dráhu sát
snad není to naopak?
dát nohu za hlavu
hlavu si kousám v ústech trávu
a vítr odvane
...a já mám nohu pžes nohu.

takhle že musí se to stát ?
Autor přezdívka, 04.07.2010
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: ABC
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš chybu ve slově výtr, ty vyšňovej sade :-)

04.07.2010 21:46:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí