Má vzpomínka

Má vzpomínka

Anotace: o tobě...

Ty jsi ta má vzpomínka
ta která mi leží blízko srdíčka
to srdíčko mi tědka někdo ranil
a já v slzách myslím na ni

na tu vzpomínku o tobě
o tom jak miloval jsi ochotně
tak ochotně že vnáruči jsi nosil mně

myslím na tebe den a noc
to uvidím tě sní..bolíto moc
tenhle princ mi srdce ničí
tak vem ho do opatrovnictví než ho zničí

on nemiluje mně srdcem ale duší
tak pomiluj mně at nemyslím na něho
tak čekám na polibek prokledby
Autor vlcatko, 04.07.2010
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, labuť, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

volá doktor Bolíto:
"Bolí, bolí, bolí to!"

04.07.2010 21:43:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí