Večerní melancholie

Večerní melancholie

Anotace: ...přišlo to jen tak, samo...

Když den se chystá složit hlavu ke spánku,
mé myšlenky běhají v dáli v těch červáncích,
když život otočí se na další stránku,
myšlenky mi tepou ve spáncích.
Co je to milovat, kdo mi to prozradí?
Co je to mít moc rád, mé srdce dobře ví.
Jak pozná se, že člověk opravdu miluje?
asi když ztrácí pak,
pak toho lituje.
Vše špatné se později v to dobré obrátí,
šeptá mi hlásek můj, ten co se neztratí,
červánky klesají, pomalu ztrácí se,
odejdou potají,
a já… zas zasním se…..
Autor Janetee, 04.07.2010
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Chancer, carodejka, CULIKATÁ, Metcheque
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska se pozná podle žárlivosti a podle slz...

05.07.2010 14:00:00 | Chancer

Moc hezké.

05.07.2010 13:25:00 | carodejka

stačilo chvilku počkat. ono by to zase odešlo a navíc bez zanechané šlápoty:-)

04.07.2010 21:37:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí