Potkali jste takovou?

Potkali jste takovou?

Šla kolem mě jednou kráska
opravdu nádherná černovláska
Oči měla kočičí
každý chlap se jistě taky otočí
Při jejím úsměvu poskočí srdíčko
až půjdu příště ven vezmu sebou vlny klubíčko
Na něco jí musím navnadit
abych se pak mohl vedle ní posadit
Podívat se do jejích očí smaragdových ...ano ach
obklopil mě v obličeji nach
Autor Jacob P. Verlaine, 04.07.2010
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Sweaty Woman, Lioness, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké řádky.

20.07.2022 10:21:50 | mkinka

díky za komenty:)

05.07.2010 11:29:00 | Jacob P. Verlaine

paul verlaine by se divil

04.07.2010 21:38:00 | melancholik

...večerní snění pod hvězdami... .o)

04.07.2010 21:15:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí