V koutku

V koutku

Anotace: . . .

v koutcích snů
rozbíjí zlomky tajemna
na éterickou hmotu
***
v koutcích víček
malují slzy obrázky
rozpitých bojovníků
***
v koutcích příbytků
chovají malé rarášky
ochranitele domácností
***
v koutcích duší
zalezlé vzpomínky
uchované našim srdcím
***
**
*
kam se schovala
v kterém koutku usnula
představa, že v poutech
odvádí svobodu
a střídá ji doba zla
*
povězte přeci tomu
kdo hledá kout
kde skryta je jeho
volnost, a představy
jsou jako husí pírka
*
jemné
vzletné
a přesto
to není z křídel andělů
Autor Tomáš Přidal, 05.07.2010
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita, Psavec, labuť, Jiná, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tome, krása..ST!

06.07.2010 22:06:00 | hašlerka

To je hezké..St.

05.07.2010 10:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí