Hvězdy

Hvězdy

Anotace: hvězdy na nebi svítí..

Hvězdy na nebo svítí,
jako lesklé barevné kvítí.

Vzpomínáš, jak jsme se na ně
spolu vždycky koukaly?
Večer jsme se vždy do teplých
mikin soukaly.

Vždycky když nějaká spadla,
tak jsme si něco přály,
tomu co jsme chtěly jsme se
vždycky smály.

Teď mám jen jediné přání,
které se ale nikdy nesplní.

Vidím jen záblesk hvězdy
jak padá dolů,
přeju si, abysme byly zase spolu.

Padá další, nevim co si přát,
snad jen, abysme se spolu mohly zase
smát.

Už je brzy ráno,
začíná svítat,
ptáci v korunách stromů,
začínají zpívat.

Najednou otevřu oči a ty tu sedíš,
si nějaká pobledlá, upřeně na nebe
hledíš.

Byly jsme spolu celý den,
teď je večer a na hvězdy koukáme,
se smíchem se do teplých mikin soukáme.

Po chvíli v měkké trávě usnu,
a probudím se až druhý den,
včerejšek mi připadal,
jako další můj sen.

Až na to, že pod hlavou mám tu mikinu,
co jsi měla včera na sobě,
stejská se mi pořád, po tobě...
Autor Haminka, 05.07.2010
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeronym., Akura, Šerák, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

děkuju moc :)

13.07.2010 11:39:00 | Haminka

Ta se mi vskutku líbí...

12.07.2010 19:21:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí