Oči domů

Oči domů

Anotace: pokus o jiný styl tvorby,však posuďte sami

Oči domů

Rozsvícená okna
Hledí do tmy
Jako oči

Co za nimi se odehrává,
Kdo žije a dýchá v nich?
V postýlce malá holčička spává.
Je zde slyšet smích?

Někdy ty oči pláčou
Dík bolesti jež se o ně tříští
Proč zrovna z nich lidé skáčou?

A proč jsou někdy slepá?
Od bomb a kulek ztrácí zrak.
Život zemřel v jejich pohledu….

Často svůj osud do světa křičí,
Bez zábran

Kde válka oslepila život
Zůstali němými svědky
Autor angel-wendy1, 31.12.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné dílo. 100

22.01.2006 21:21:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí