Peníze nesmrdí

Peníze nesmrdí

Anotace: ale jejich majitelé někdy ano

Když založíš rodinu
a máš pár dětí
už nemáš ni hodinu
a čas ti letí

to ona dobře věděla

tvářila se, že je z nerezu
a že ať za ní nelezu
byla rychle dospělá
a tak se to prý nedělá

všechno brala hopem
jezdila jen stopem
všechno se jí dařilo
její já se vařilo

měla dokonalé boky
a rychlé měla kroky
všechno bylo k smíchu
a hladila svou pýchu

nevadilo, že už nosil brejle
a že nohy měl, jako špejle
a ten jeho dech
když si na ní leh

toť oběť jejím bohům
vždyť v bance bylo vše
podlehla těm svodům
jimž sloužila své mše
Autor Akyš, 05.07.2010
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brrr,takhle žít
jen o pěnězích bez lásky snít.Hrůza.Pěkně napsané.

05.07.2010 13:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí