NĚKDY RADOST,NĚKDY SMUTEK

NĚKDY RADOST,NĚKDY SMUTEK

Anotace: slibu žádost,zamčených vrátek

Někdy radost,v hlavě prožívat
na všechny se kolem usmívat
z mala hodně udělat
jen tak si,jen tak si čarovat

Ze smutku se zkoušet vyzout
nadávat a zívat jako mrzout
chladnou stopu malovat
životu se vzdalovat

Někdy radost
někdy smutek
slibu žádost
unik z vrátek
snu se vzdalovat
SNU SE VZDALOVAT.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.07.2010
Přečteno 258x
Tipy 22
Poslední tipující: Krahujec, Bíša, hašlerka, Mraveneček, PIPSQUEAK, Mbonita, labuť, Psavec, stmivani.na.lepsi.casy, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí