Neexistujete

Neexistujete

Anotace: ..kéž by

Jestli jít nakupovat nebo do kina,
jestli večírek doma nebo v hospodě,
jestli whisky nebo flašku vína,
nesnaž se mi vnutit že vše je v pohodě,
že nemám důvod že vše se ve mně vzpíná,
nesetkáš se se mnou v jediným bodě..

Jestli jít s Honzou nebo Tomem
a co Janča, Peťa a taky Nika,
jak to jen stihnout, honem, honem,
když každej tak nádherně cvrliká.

Nikdy nepochopíte, nikdy nepochopím.

Jakoby přestali jste pro mě existovat,
však z doslechu, za oknem, na fotkách,
nejde se před nikým schovat,
sevřená v neviditelných poutkách.

Už si od vás nenechám ublížit,
už ten falešnej zájem nechci vidět,
ani kousek slzy nenaznačím,
nikdy už se nenechám ponížit,
kéž si tak vystačím.

Kéž bych přestala závidět.
Autor Jiná, 05.07.2010
Přečteno 241x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, Psavec, Mbonita, Květka Š., JohnyD., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závist není dobrá
s ní nemůžeš se cítit volná:).

05.07.2010 17:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí