Míjení

Míjení

Anotace: Sem tam se lidské prsty propletou, jindy se stanou písní zakletou

Ve větru se sklání obilí
v němž zlaté klásky dotknou se jen na chvíli

Dva štíty hor
ty se nikdy nedotknou
i když se zdá,
že někdy zcela blízko sebe jsou

Sem tam se lidské prsty propletou
jindy se stanou písní zakletou

Rozuměj tomu nebo ne
občas se i v milování hledáme
Autor Hanina, 10.11.2004
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí