l.a.s.k.a

l.a.s.k.a

Anotace: jaaaaaaaaaaaaaaaa

Hlava mě bolí jak na tebe myslim, srdce mi pláče, chci tě vidět zase. Proč anděl mi tě dal a hned zase vzal. Nejsi vedle mě tvé ruce mě nehladi tvé polibky už necitim, nevidim tvé oči jak se rozzaři když mě vidiš ve dveřích stát už mi neřekneš MAM TE HROZNE RADA. Už neřekneš vidim tě všude kam se podivam vidim tvůj usměv. Ne ted už ne ted už jsi sam odešel jsi lasko rve mi to srdce prosim vrat se!
Autor tr_pasli_czzek, 05.07.2010
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí