Chtěla bych býti tvou...

Chtěla bych býti tvou...

Chtěla bych býti tvou něžnou holčičkou
holčičkou, která by hltala tvé příběhy
příběhy, z kterých sálá energie života

Chtěla bych býti tvou němou múzou
múzou, která by ti na dlaň kreslila srdce
srdce, které by pro tebe bilo

Chtěla bych býti tvou absintovou princeznou
princeznou, která by ti dodala odvahu
odvahu, která by změnila svět

Chtěla bych býti tvou Máří Magdalénou
děvkou, která má andělskou duši
duši, která nikdy nezhyne
Autor Satha, 06.07.2010
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: dream in emptiness, melancholik, hašlerka, Mbonita, Mraveneček, WAYWARD, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice spíš vyznání než báseň, ale text je to krom upřímnosti i velmi silný. tak to tipnu i tak

09.07.2010 22:34:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí