Pro nikoho

Pro nikoho

Anotace: jen tak..

Cigaretový kouř do oken stoupá,
krade sladkou po dešti vůni,
do domů i myšlenek se nám vloupá,
jedna nad druhou směšně si trůní.

Televize pořvává si na celé kolo,
neslyším šeptání knihy stránek,
ani šumící listů sólo,
ani kosa, vrků dýchánek.

Hodina večerní tmou nás zalila,
někdo však rozsvítil lampu a svícen,
na snivý svět světlo chrlila,
zase byl nevědomě roznícen.

Zase byl roznícen na tisíc střepů,
s jinou chutí každý do mých úst,
už to tak nebolí, jen hlavou zatřepu
a čekám,
kdopak mi k srdci začne růst?
Autor Jiná, 06.07.2010
Přečteno 232x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, Vanilková Ninja, Psavec, zelená víla, mida, hašlerka, WAYWARD, labuť, Agniezka, Iwushak..., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

potemnělé nebe zde v horách naslouchá.. zdejší vzduch tiše zvoní v uších.. taky naslouchám.. je tady co poslouchat

06.07.2010 21:27:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí