Touha jménem stesk

Touha jménem stesk

Anotace: ..

Sbírka: Kluzká láska

Kde je jim konec..

Rty
jež hladí mě
či svádí
a ovládáš je TY

Tvé oči
jako ta
jarní hlína
(snad neosazuje je žádná jiná)

Tvá blízkost
vůně muže
bez které jsem
trnů zbavená
bezbranná růže

Tvůj dotek
sevření v náručí
bez něj já
jak cigareta
jež někdo si
bez tabáku poručí

Neustálým strachem lovená
posedlostí hanebná
sama sobě
stydím se
podívat do zrcadla

Kéž by mě
touha jménem Stesk
tak za pačesy nepopadla
Autor Lioness, 06.07.2010
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Larey, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí