Navěky

Navěky

Anotace: ...

Smrt je pro nás vysvobození,
jasné světlo na konci,
krátké naše působení,
všichni jsme jen lakomci.

Životní cesta krátká je,
občas to jsou galeje,
smutek se jimi zaleje,
a člověk, se zasměje.

Smích prý léčí všechny rány,
pláč odplavuje vzpomínky,
to vše co jsme mě,
ztratili jsme navěky.
Autor Wildcat, 06.07.2010
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí