Rudý štěrk

Rudý štěrk

Anotace: Sebevražedná báseň od nesebevraha...

Vždy, když skočím
Jen tehdy přemýšlím
neotáčím se zpět
V záplavě pokřivených
světýlek
vidím to své, úplně nahoře
tam, kde se nidko nedívá...

Smysl dělání chyb
pro radost
a nevděčnosti
ke štěstí
svítí ...
jako mé tělo bez šrámu
na krvavém štěrku...

nikdy nesmývám krev
v mé hrudi
Je nestálá a vřelá
prohnilá a plná prachu
tlačí se ven, proto zářím
rudě...
škrábu se pod zápěstím
neviditelnými skalpely...
Autor Johan', 06.07.2010
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabrielle Taroka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí