Sněží

Sněží

Anotace: ,,,

Sněží
venku už sněží,
na krok je vidět stěží

Mrzne
podíveji slza co ukápla ti
teď v ledovou se kapku mnění

Sníh
schová vše,on čaruje , vykouzlí úsměv na tváři,
on oči dětí rozzáří

Rampouchy vysí si jen tak,jako by se nechumelilo
a ono se chumelí,chumelí a my líbáme se u jmelí.
Autor Kamuniak, 31.12.2005
Přečteno 915x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí