...

...

Anotace: tečka tečka tečka.

často se k tobě nemodlím
snad nikdy, řekl bych, a tak
to i zůstane,
tak si povězme
že povedeme rozmluvu
já začnu
a když budeš taky něco chtít, neváhej
a ptej se
já tě tedy prosím
nějak to zařiď, ať nejsou
hloupé smutky. najdeš je snadno
v srdci každého
vypadají jako uhlí, a jsou tak pod zemí
tak na ni tlačí, tak moc
až o nich každý ví
a pak, buď tak hodný
nějak dej, aby
aby lidi radši nezapomínali
to špatné, ale to dobré aby
bylo prostě silnější
hlavně prostě.
a taky dej, aby lidi nedumali
jestli byla ropná skvrna
dřív na srdci či v moři
skvrna ať prostě není
a taky bych prosil
aby láska nebyla nikdy objektem
zkoumání.
to by tak asi bylo.
můžu teď skončit
poněvadž já to vím
že se nezeptáš.
Autor Monterey, 07.07.2010
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slušná samomluva

07.07.2010 08:04:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí