Věci rozplynou se v prázdno

Věci rozplynou se v prázdno

Miluju tvou vůni
která tady zbyla
Tvůj pohled a cit
když propletou se těla
a teplý vzdych
co sténáš, když se Ti něco líbí
a jiskřičky v očích
když na místě ti slíbím
že hranice
nepřekročím
až ráno
na Tvé území vkročím
a všechno tím zničím

a pak se všechno rozplyne v prázdno
Autor TedelyBear, 07.07.2010
Přečteno 263x
Tipy 12
Poslední tipující: Casssidy, Monicckaa, Veronika.P, Linzerka, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná.

07.07.2010 10:05:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí