Na pořád

Na pořád

Anotace: na vždycky zůstanou..možná stačí, když si jen přečtete poslední sloku;)

Přišlas mi dát pusu když já spala,
pohladila froté pyžamo s kočičkama,
do náruče opatrně brala,
spojení velkých dlaní s malýma ručičkama.

Prvními krůčky snažila já se Tě dohonit,
běžela jsem a vždycky mi všichni utekli,
přece neplakej, ostuda je slzy ronit,
vždyť by se tě pak ostatní lekli!

Vylízali jsme z misky marmeládu,
dva copánky načesali panence,
přichystali šatičky na promenádu,
ať má to krásné mládence.

Kuli jsme pikle, v kartách podváděli
a ty sis toho nevšiml, dědečku,
s obrovskou radostí jsme dováděli,
jak lezli jsme do našeho bunkru-domečku.

S babičkou a bárbinama odpoledne k fontáně,
až ke kolenům mokré nohavice,
spráskla jsi ruce, předstíralas naštvaně,
vždyť už jste velké bojovnice.

Zlaté pentličky důkladně schované,
nedávno a přeci už odvátý čas,
však každý střípek zůstane,
na věky hluboko ukryt v nás.
Autor Jiná, 07.07.2010
Přečteno 230x
Tipy 29
Poslední tipující: Gabrielle, Tomáš Přidal, Bíša, Vanilková Ninja, Kapka, Agniezka, carodejka, Psavec, mida, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dala bych ti tisíce stéček ,kdyby to šlo,je dokonalá

08.07.2010 21:30:00 | Vanilková Ninja

Vzpomínám...já mívala zase kočičku.

08.07.2010 00:27:00 | carodejka

jako dítěti mi máma kreslila ma mé věci znak - měsíček

07.07.2010 19:41:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí