Za hranicí lidství

Za hranicí lidství

Anotace: ...

Bez tvojí lásky nejsem ničím
a přízeň tvou si nevykřičím.
Trčím jako strašák v poli,
co přivítá tě chlebem, solí.
Nemám srdce, Viktorka u splavu,
z lásky jsem zblázněná, ztracená v davu.
Bez tvé přítomnosti a zájmu
si ke své duši jinou najmu.
A živly: hurikán živý,
tekutý mošt ze slívy.
Mlč, zapomeň na tajemství,
ať nezpůsobíš zvrat v přátelství.
Co ještě ochutnat v životě?
Lásku, porozumění, příst jak kotě v botě.
Pak už zbývá jenom smrt a převozník,
a citát z Bible na pomník.
Autor Inge, 07.07.2010
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, mida, Mbonita, Petbab, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí