Jsem nikde a jsem všady

Jsem nikde a jsem všady

Anotace: ...

A zas se ztrácí, zas se ztrácí,
protkali oblohu, mí ptáci.
Do sítě pavoučí polapena,
nedohraná scéna.
Pohádka o třech dějstvích hádá,
co ublíží a proč princezna strádá.
Život je taky o třech dějích,
ke smrti všichni lidé spějí.
Uzavřu se, plná smíchu,
rozplynul se sen o ženichu.
Zítra a dále jsem zas sama,
bolestí srdce okovaná.
Co mě teď těší, co mám ráda?
Zestárla jsem, i když jsem mladá.
Proč kráčím za úsvitu, za soumraku
do říše čarodějných mraků.
Není už tam a není tady,
nejsou už zápory a klady.
Autor Inge, 07.07.2010
Přečteno 211x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Anastacia-Jane, mida, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smuténková.

07.07.2010 22:55:00 | Psavec

smutná krása ale libí se mi:)

07.07.2010 21:33:00 | mida

Bude zase dobře, můžeš mi věřit, znám to!

07.07.2010 18:27:00 | labuť

Zase bude dobře.Tady máš culíček do Tvých smutných tvářiček:))a kytičku pro pohodičku*->.Básnička je krásně napsaná,líbí se mi.

07.07.2010 18:04:00 | CULIKATÁ

...hlavu vzhůru

07.07.2010 18:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí