Základní jednotka společnosti

Základní jednotka společnosti

Ten se bouří
ten je na nervy
ten moc kouří
nejsou rezervy
všichni ve svým zaseklý
jak pitomý konzervy
i když vlastně je tak trochu
všem docela hej-
mluvit spolu nemusej‘
Autor Otakar Ševčík, 07.07.2010
Přečteno 670x
Tipy 5
Poslední tipující: Markéta Hl., labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí