Carpe diem?

Carpe diem?

Anotace: ..

Všechny ty slova
jako jemnost
perfekcionalita
činnost
profesionalita
Jako by se rozplývaly
lidem v ústech
podobně jako LSD

Kde všichni seděli
a mozky si vymývali
když začala z nebe
pršet těla

Nevinné oběti
konzumní doby
padající na oltář
nestudu zloby
-jako by společnost
tohleto chtěla

Falešné svíce
bez vosku a smutku
hoří ‚na počest‘
na poutních místech
-možná snad
na protest
v hysterických městech

Zvrhá stvoření temnot
s maskou člověčí
s instruktáží manažera
psychikou ti zacvičí

Kde je ten mír
příroda a klid
úsměvy upřímnost
chuť dobře žít?
Autor Lioness, 07.07.2010
Přečteno 233x
Tipy 14
Poslední tipující: Divoženka1, Matty09, LaVendel, Bíša, Fenceless, Larey, hašlerka, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak další den odtéká, jak písek mezi prsty...

08.07.2010 22:10:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí