Myší díry

Myší díry

Anotace: Bát se naposled..

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Snít a mít otevřené oči
mlčet - přitom zoufalstvím řvát
smát se bez pohybu koutky
brečet beze slz

Bát se toho, že do neznáma noha vkročí
Bát se toho, že se bude muset podlézt ostnatý drát
Bát se toho, že mé srdce i duši ovládneš jak dvě loutky
Bát se toho, že láska projde duší skrz

Snít se zavřenými víčky
mlčet a toužit po smrti
smát se - zakrývat žal
brečet do polštářů z holubích per

Naposled sfouknut životní svíčky
naposled pocítit jak smutek duši drtí
naposled pocítit lásky žár
naposled se schovat do myších děr
Autor Satha, 08.07.2010
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: dream in emptiness, Jiná, Doradan, harmony, CULIKATÁ, Květka Š., Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí