Vrah

Vrah

Anotace: bojím se...

Stojí tiše na ulici,
sleduje netušící oběť svou,
v jedné ruce svírá minci,
v druhé dýku zákeřnou.

Jedna rána střídá druhou,
kdopak dívce pomůže?
před očima skvrnu rudou,
nikdo už nic nezmůže.

Až tam s dívkou zkoncoval,
tak se tiše vytratil,
nad ziskem se radoval,
za chlast všechno utratil.

Teď mi slzy z očí kanou,
nad tou ztratou nečekanou,
ztratil jsem co měl jsem rád,
nikdo neví kdo je vrah.
Autor Rasson, 01.01.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zabil ji a zemře taky
nad hlavou má bouře mraky...

20.05.2006 12:41:00 | Ayla

*Celkem síla , dobrý je to.*

01.01.2006 09:51:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí