Strach

Strach

Anotace: ...

Strach není dobrý společník,
špatně se s ním usíná a sní.
V hlavě s myšlenkami kulečník
hraje a jen zřídka odpovědět smí.
Na to, proč se tak neuváženě rojí.
Na to, proč se vlastně lidé bojí.
Pod postelí strašidel,
ve skříni kostlivců
Porušení pravidel,
ztráty role šťastlivců.
Proč se někdo děsí smrti tolik,
když je to jediná jistota.
Proč počítám tak často kolik
mi ještě zbývá života.
Než pohltí mě nicota.
A nebude to jenom strach.
Co promění mou duši v prach.
Autor Prinzeschen, 08.07.2010
Přečteno 196x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí