Nečekaná návštěva

Nečekaná návštěva

Anotace: ...

Někdo tiše zaklepal,
trochu mě tím vylekal.
Vykoukla jsem ven
a tam stála jen
úzkost, a žalostně se ptala,
jestli bych ji dovnitř vzala.
Pootevřela jsem dveře,
úzkost už se ke mně beře.
A v mé hlavě
najde hravě
místo k odpočinku
jenom na chvilinku.
Že prý mi moc neublíží,
jen se se mnou trochu sblíží.
A pak zase odejde.
Jenže mě už nepřejde
ten pocit ve mně nový.
Ne, tenhle není snový.
Jde z něj strach a smutek prýští.
Přišla zase – už den příští.
Úzkost zas se ke mně beře.
Už nikdy neotevřu dveře.
Autor Prinzeschen, 08.07.2010
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neotvírej, je to mrcha!

01.08.2010 17:48:00 | 666 Idiot MCR

-ne,neotvírej--

09.07.2010 17:04:00 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí