Miluje tě, chce tě, potřebuje

Miluje tě, chce tě, potřebuje

Anotace: ***

Jde jen o image
Skutečnost trapný kýč
Radost, zármutek, pláč, smích
Tajemství ukryté v penězích
Život vysát jediným šlukem
Být svázán okamžikem
Za nejlepšího přítele
Mít pozlátko, zlaté tele
První show bude i poslední
Pak položíš se na prkno vedle ní

Miluj dekadenci, ona tě miluje
Zválejte madraci, ať Já vypluje
Pohlédni na odraz zrcadla
Tvář ztrácí ráz, tak povadlá
Vlastní rozpad
K čemu řád?

Život je o kyslíku
Šukej ho ty zvrhlíku
Komedie, drama, milostná hra
Unaví, na kusy tě trhá
Nikdy nesmíš zastavit, není stop
Jedna mince, hop nebo trop
Znesvětit zasvěcené oplzlostí
Pošpinění jsme stejně dosti
Není kam spěchat, víra mrtvá
Možná jen zmrzačená a reptá
Autor Edmond Kadad, 08.07.2010
Přečteno 189x
Tipy 4
Poslední tipující: slečna.závist, Bíša, l'âme
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí