stav x chuť

stav x chuť

Anotace: neberte dětem drogy!

celej já ne úplně přitomen
zhmotnil jsem se
a zjistil jsem, že nemam klíč.
začal jsem hledat klíč
za zdí s kachličkama
za zdí bez kachliček
zapnu svůj bluetooth a
všechny technologie narvu do zadku
těm nejsrandovnějším lidem pod sluncem
za peníze si koupím
peněz o kus víc
kdyby jich bylo o trochu míň ,
nevadí
já znám skvělý dealery
a pak si vyhulíme čumák
lehnem si do trávy a
budem přemejšlet
jaký by to bylo na ostro
během toho přemejšlení
uspořádám plány
na dobytí slávy
všechno stihnu
zapomenut a
zničehonic realizuju
je to tak snadný
je to tak skvělý
člověk skáče křičí
šílenost mu nestačí

vzbuzení
odpolední
po probdělé noci
kdy jsem spřádal
blázna plány
přepadla mě chuť
CHUŤ
já s tou skurvenou chutí
musim něco dělat
řikám si že bych nemusel
ale dělám
jsem moc pohodlnej...
peněz míň než nic,
nevadí
utíkám
navštívit oblíbený
dealery
Autor humus, 08.07.2010
Přečteno 233x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, Boudicca, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mluvíš mi z duše...

08.07.2010 14:50:00 | borůfkovej shit.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí