Nový rozměr

Nový rozměr

Anotace: Staré obehrané vzpomínky mění se pod tíhou nového pohledu, někdy stačí opravdu málo a kufříky, které neustále nosíme a odkládáme vydají zajímavá tajemství

Našla jsem v pokoji zaprášenou skříňku
klíček chyběl, dvířka pootevřená
jak dlouho ležela tu, nestála za zmínku
nikdo se nedozvěděl, kde nastala změna

Ve skříňce pár zásuvek, roztodivné věci
oprášit kus vzpomínek za to stojí přeci!
Vezmu jednu do ruky, prohlížím ji ze všech stran
mozek píše pomlky, když se nedívám

Zvláštní, jak ji vidím dnes
starou, přesto nově
minulostí prolétám,
vrací mě zpět k tobě.

Najdu další nepřečtené dílky svého mládí
šuplíky jsou přeplněné a vysypat je mne svádí
Opráším desku obehranou, nasadím na okraj jehlu
skříňku malou, vyřezanou pohladím melodií jemnou.

Zaposlouchat chce se mi do hudby celého svého života.
Autor Reason, 08.07.2010
Přečteno 215x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, CULIKATÁ, Květka Š., Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí