Procitnutí ...

Procitnutí ...

Anotace: *- ...

*


Na stránky prošlé
z diáře tvého ráje
hlava již po sté kreslí
jen hloupé jinotaje

Na parapetu okna
u brány tužeb nesplněných
jen petrklíč a poměnka,
v nádobách kamených

Tríšť kapek, …
virbl nebeského bubeníka
bere mě do svých tlapek
jak oběť která neuniká

Tisíce netopýřích uší
poslouchá tvoje tóny
Proč neslyším jen já,
proč neslyší mě ony .. ?

Dnes ale obchod chystám
tetko z bílých kostí,
zítra se k živým přidám

… a mám už dost
…. … .. … smutečních hostí …

*

.

--------------------------------------

Z archivu básní smutečních

.

.
Autor HarryHH, 08.07.2010
Přečteno 326x
Tipy 25
Poslední tipující: Jana M., isisleo, jedam, Dota Slunská, labuť, al-pacino, Psavec, hašlerka, Mbonita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..možná někdy procitáme..
..a pochybujeme nad svým úkolem..
..a možná ho i zašlapeme pod zem..
..ale nejspíš..na něj nikdy nezapomeneme.. :-)

19.07.2010 23:25:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí