Vodopád přání

Vodopád přání

Anotace: ......

VODOPAD PRANI


Letní noci se zachvěli víčka
perseidy zpustili vodopád slz
v očích plane svíčka
máš tisic přání tak spust

třeba nahoře nad tebou
to nachvíli popletou
všechno dopustí
a pak to spustí

Dnes můžeš mít
všechno co jsi kdy chtěla
motýla v dlaních
strážného anděla

třeba nahoře nad tebou
to nachvíli popletou
na špatnou adresu
dopis Ti donesou

víno bude voda
ve víně lež
rovná hora
a šikmá věž
se narovná

Očím se zachvěla víčka
zastav vodopád slz
rozhoř ten plamen
a k tvému přání
sveze tě velký vůz
Autor ANDY1966, 08.07.2010
Přečteno 519x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, al-pacino, Mates.21, Boudicca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nás vozí Velký vůz zase do snů.. :-)
http://liter.cz/Basne/244021-view.aspx

09.07.2010 15:03:00 | Pevya

nádherné-mile pohladí duši

08.07.2010 17:57:00 | Mates.21

nádherná

08.07.2010 16:53:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí