Jsem tak pitomá ???

Jsem tak pitomá ???

Anotace: ...o bývalé lásce? válka? Zase nevím kam s tím... Možná do smutné, protože tentokrát mi smutno je...

Spletla jsem se a provinila,
já hloupá zase naletěla.

Naletěla na slovíčka,
naletěla na pohledy,
zapomněla na dobré mravy
a zoufale se chytla pravdy.

Jenže ona to pravda nebyla
a já jsem to zase zjistila!
On to nebral jako lež,
nepravdu svou hájil dál
své odpovědnosti se vyhýbal.

Teď povedeme válku svatou?
O dům s bazénem? Zahradu s chatou?
Ať si nechá vše co má,
ať odsoudí mě jeho rodina.

Hrubá slova se vrátila,
já hloupá slzy ronila.
Dnes už bohužel dobře vím,
že pes se v kočku nezmění.

Chci klid a pro Kluka zázemí!!!
Chtěla bych lásku muže,ale už žádné mámení!!!
Už nechci počítat dál svá zranění.
Najde se někdo, kdo dá mi znamení?
Autor kuskus pruhovaná, 08.07.2010
Přečteno 302x
Tipy 17
Poslední tipující: Divoženka1, Bíša, vodnař, ilona, hašlerka, Psavec, Zasr. romantik, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řeč byla dána člověku, aby zakryl svou myšlenku!
/André Maladraga/

V medu víc hmyzu utopí se,
než v moři vody průzračné,
nikdo pak tedy nedíví se,
když něžná muška utone.

Takže jsi-li tou muškou malou,
na sladké řeči pozor dej,
skrývají duši neurvalou,
co chce Tvůj konec tutovej...

27.07.2010 17:23:00 | Kozoroh 1

doleva rovně a pak za nosem jen ne doma snít špatný sen

09.07.2010 12:22:00 | vodnař

Moc moc pěkné,tuze moc!:-)

09.07.2010 00:47:00 | ilona

Určitě ano,jen vybírej opatrně a s rozvahou.Zlá slova jsou jako jed,člověk je nikdy nezapomene,vím to:(

08.07.2010 21:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí