Kryštof

Kryštof

Anotace: ..jedna šedivá britka..

Šedivá plyš,
co nechytla myš..

Jen si tak kočka lehla na scaner
a tiše na mě kouká...
Co asi myslí si? Čert to vem!
třeba má v hlavě brouka...

Falešná kočka
řekl by kdosi
a měl by pravdu, možná...

Falešný člověk
o přízeň prosí
kdopak tu faleš pozná...

Jo kočky maj život,
ležet a příst si,
spát si a vrnět,
nemuset nic.

Devětkrát žijou
tohle pohodlí si
i když jsou kočky ze Záběhlic.

Jen člověk se stará,
pachtí a honí,
pořád má málo a přitom nic,
zapomněl dávno
jak tráva voní
a že si pak do hrobu nevezme nic.

Pochmurný konec...
no nevyšlo to,
tak třeba příště,
pa a Tě pic!
Autor Zma, 08.07.2010
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, malá slečna, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí