Co je potřeba

Co je potřeba

Anotace: ..

Potřebujeme jíst a pít,
jinak srdce přestane být.
Sledovat zprávy denní,
aby jsme věděli,co se tu mění.

Poslouchat hudbu a mít víru,
aby nám dala na další boj sílu.
Mít útočiště,domov a jeho teplo,
aby nás nehřálo jen denní světlo.

Chceme vidět filmy a číst knihy,
zažívat s partnerem vášeň a něhy.
Mít psa a cítit se v bezpečí,
potřebujeme léky,co nás vyléčí.

Ale nemůžeme žít jen když jíme,
z vědomostí co ze školy víme.
Z básní co čteme a tvoříme,
a ze vztahů při kterých hoříme.

I když nám tohle působí radosti,
chybí něco co zažene běžné starosti.
Přesto že tyhle věci máme tak rádi,
To co je tak důležité.Jsou naši kamarádi.
Autor Hachi, 09.07.2010
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, carodejka, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, a také posílám sup. tip za to že jsi stále veselá.

11.07.2010 23:49:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí