Moje volba

Moje volba

Anotace: ...

Sbírka: On

o tom, zda budu svůj sen jen snít
sen o vycházejícím slunci
den, kdy se nebudu chtít ve stínu skrýt
a paprsky mě budou hladit po líci

chtěla bych být čistá jako lesní pramen
být vůni stromů na dosah,
proč jen ten hříchu plamen
mě do své vášně snadno vtáh´...

Dívám se z okna, slunce zapadá,
zmocňuje se mě divná nálada.

Obloha se barví do ruda...
Je to láska, nebo ostuda?
Autor K.k.k.Kajluška, 09.07.2010
Přečteno 334x
Tipy 20
Poslední tipující: Gabrielle, Iv, 4LJFilip, labuť, zelená víla, Psavec, hašlerka, malá slečna, Koza, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu krásně napsané

10.08.2010 05:01:00 | Iv

Chjóóó!! Ten hříchu plamen ..dostane nás a pak ámen! Moc pěkné!!!

09.07.2010 10:21:00 | xoxoxo

Vážně krásná .. ST

09.07.2010 07:44:00 | Koza

Hezky napsané.

09.07.2010 07:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí