Nerušené spaní

Nerušené spaní

Anotace: Jak zabráni nočním můrám drancovat spaní našeho blízkého:) (Varování: nezkoušejte na svých blízkých, ani na nikom jiném!:) )

Sbírka: Básně třetí noci

Tvoje tvář, a ten tvůj klid,
jak spokojeně oddychuješ.
s ránem tě chci políbit,
a milovat tě dalším dnem.

možná ale ve tvém snění
tvým strachem tě provází
přízrak, obluda jak z močálů,
kdo dostane tě z nesnází?

snad za chviličku tvoje líčko
pokřiví se bolestí,
až přízrak tebe zardousí,
to nic dobré nevěstí.

Abych ušetřil tě tvého snu,
noční můry, noční běs,
beru kudlu do dlaní,
a stojím tady jak ten kněz.

Postel, krví zbrocená,
je mým jediným svědkem,
že už ty sny nebudou
tvým nočním majetkem.

Tvoje tvář, a ten tvůj klid,
bez dechu a, co je jisté,
nezkřiví se strachem z děsu,
a tvá tvář a tvoje sny
zůstanou již navždy čisté
Autor Alfie, 09.07.2010
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: ajlonka, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je...vážně skvěle napsané...wow, až mi běhá mráz po zádech!! ... ST

11.07.2010 23:53:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí