-/0/+

-/0/+

Anotace: ...

Jsem si jistá, mé sny se plní.
Nad hlavou nápis: neomylní.
Jak ráda bych dnes uvěřila.
Jak ráda bych zas ve snech žila.
Gong svolává k realitě.
Gong nade mnou je vítěz.
Škytání, vzpomínka a rozluka.
Adresa napsaná na rukáv.
Místa mlžného Avalonu.
Klikatá, rozbitá cesta domů.
Odpočinek po práci zasloužený.
Překročit prahy karantény.
Po facce otázka: miluješ mě?
Upřímně musím říct: štveš mě!
A do tmy obtížnou cestou křížů.
Sedm životů, rány své si lížu.
Strachy se naplnily, bolest rozplynula.
Vracím se do bodu mínus, plus, NULA.
Autor Inge, 09.07.2010
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavá,smutná,však moc krásně napsaná!

09.07.2010 12:41:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí