Můj malý svět

Můj malý svět

Anotace: Stačí mi málo, ač pro druhého je to možná dost, jsem ráda v našem milém domě, ale neumím být zábavný host, jsem ráda venku nebo společnosti svých dětí, nebojím se pavouků a rukou od smetí, jsem mamina, která ráda sní a nejvíc ze všeho večer spí :)

Jsem ztracená ve svém malém světě
a někdy toužím po odvetě,
bojuji se svými stíny,
proto mám tváře a ruce často od hlíny.

Nejsem jen dáma,
co nosí bílé rukavičky,
natož si při migréně lokne ze skleničky.

Já sílu čerpám z večerního ticha,
vůně kávy, která při vaření vzniká,
z hudby tajemné nebo té,
která do žil rytmus vlévá,
vše z mé zahrádky, co pěkně vzkvétá,
z úsměvů dětí a pohlazení mé drahé polovičky,
medu sladkého a tekutého od včeličky,
ze svěžího prádla, co vítr profoukal,
lesu s mechem a výrem, který zahoukal,
nejvíc mě však potěší bylinný čaj a kapučíno,
svět můj se ale nejvíc otřásá,
když vejde manžel do dveří
a zavolá:jsem doma, rodino!
Autor BARBYE, 09.07.2010
Přečteno 260x
Tipy 21
Poslední tipující: zelená víla, Juraj Hrom, Sweet KiWi, bobi bobie, Bíša, labuť, Psavec, hašlerka, Květka Š., Emira, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

domácí štěstí, milimetry vsakující kouzlo toho spolu..

27.07.2010 19:58:00 | zelená víla

Tak to je ten nejlepší rodinný svět
a v něm děti jako květ
radost pohledět..
ST,St,st.(jedno nestačí).

09.07.2010 15:19:00 | Květka Š.

Moc,moc,moc krásná,upřímná,láskyplná a hodně pohodová.Prostě hezoučká!

09.07.2010 15:12:00 | CULIKATÁ

Rozumím.. Útulno domácí tomu říkám :-) Smích dětí, pusa šmouhatá od kakaa a pohlazení od manžela..

09.07.2010 14:49:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí