Víkend

Víkend

Anotace: Krásný víkend...

Je sobota ráno
před sebou volnej mám den
hnízdo je prázdný
ptáčata vylétla ven
vtichu bytu culím se jen
dnes nemusím nemusím ven
plnou vanu vody
hodím se do pohody
deset jahod šampanské sen

A už si vlasy fénem suším
rozvalím se na gauči
do ruky beru knihu
sever proti jihu
sama náhá pod županem

Snít jen tak snít
jen sama sebe na chvíli mít
nageluju nehty zapálím si svíčky
a pak na návštěva do ledničky

Je sobota večer samota je zas o krok blíž
pomalu si stýskám
co tady když všichni jsou pryč
pro koho si líčím tváře
smutně koukám do diáře
nemůžu mít prostě
a to říkám sprostě
do ......od všeho klíč

Je neděle končí můj klid
z okna vidím už holky jít
dolů klika padla
z tašek hora prádla
boty bahno tak mámo cvič

K půlnoci jak po boji
záda ruce hlava bolí
smutně tukám touhou
na sobotu dlouhou
už aby ten týden byl pryč
Autor ANDY1966, 09.07.2010
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

týdam tadady-dam, tap tadap tydyp týdam :-)

09.07.2010 22:22:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí