CHTÍČ

CHTÍČ

Snad ďábel sám do nitra se mi vkrádá,
ohnivé představy v mé mysli spřádá,
rozhořel plamen mého chtíče,
do pekel rozkoše podal mi klíče.

Pekelně horoucí muž s holou hlavou,
za branou vítal mě slastí pravou,
jazykem pálivým do mé kůže,
kreslil mi ten ďábel rudé růže...

Chuť jeho pokožky a žár jeho těla,
zmámila mysl mou, já velmi ho chtěla.
Spoutaná vášní k muži jak skála,
v zajetí hříchu nahá jsem stála...

...před ním

A pak i on nahý si mě vzal,
bez rozpaků a rázně mě miloval,
polibky horké měl a hladová ústa,
já přála si, aby se mnou zústal...
Autor Vanilková Ninja, 09.07.2010
Přečteno 280x
Tipy 15
Poslední tipující: Kozoroh 1, Kokonut, Jiná, labuť, Květka Š., Psavec, Fenceless, mida, Kapka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až na věky, ámen! :-D Líbí...

18.07.2010 01:48:00 | Kokonut

to bude asi ten z reklamy na clavin. příště bych si dal něco o palmexmanovi .)

09.07.2010 22:28:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí