Na kusy

Na kusy

Anotace: jednou je člověk nahoře, jindy zase dole.

vemte si srdce mé, pošlapte ho
já ho nejpíše už potřebovat nikdy nebudu
vemte si rozum můj, rozprašte ho
nepoužíval jsem ho správně, raději ho pozbudu

vemte si smysly mé, klamaly mě
co já viděl, cítil a slyšel za zvěrstva
vemte si údy mé, zklamaly mě
nedokázala jsem to co jsem chtěl, dozajista

vemte si duši mou, jedinou
nebyla čistá ani špinavá
byla mi zátěží, byla zbytečnou
vydechnul jsem s poslední hodinou
Autor MRF, 10.07.2010
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Mates.21
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dosti mě roztřásla tvá slova,věřím ,že jsi pořád dost pevným celkem

16.07.2010 19:29:00 | Vanilková Ninja

najdi příčinu své rozervanosti a začni se uzdravovat z trápení-mrazí,ale hezounké

10.07.2010 09:25:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí