Jdu svým směrem

Jdu svým směrem

Anotace: :(

Stále brouzdám po této zemi
stále hledám svoje štěstí
strach můj život tiše plení
chci však projít se ctí.

Obavy pramení z neúspěchu
z krachů a životních proher
život běží jak bez dechu
někdy drsný a jindy jak moher.

Netvářím se zachmuřeně
úsměv můj obličej zdobí
snad brzy dojde k změně
na poplach mi duše troubí.

A tak se plahočím se svým úsměvem
směr neznám tak jako i cíl
chmury zaháním zpěvem
snad zas bude líp.
Autor Ďábel sám, 10.07.2010
Přečteno 236x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iv, isisleo, Bíša, 4LJFilip, Mates.21, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plahocit se úsměvem je zajímavý obraz v poezií.

13.04.2024 17:20:07 | mkinka

Jdeš správně,nemůžeš mi poslat souřadnice? Nějak jsem zabloudila.

31.08.2010 12:41:00 | Iv

SA ůsměvem a vztyčenou hlavou bude brzy líp

10.07.2010 09:20:00 | Mates.21

Určitě zase líp bude:).Jednou jsme dole,jednou nahoře.

10.07.2010 09:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí