Osud

Osud

Anotace: O životě..

Pro osud jsme loutka,
co na nás ze zhora kouká.
A řídí náš svět,
jen on ví jak to dopadne hned.
A mi tady jedno velké divadlo hrajem,
to už dáno vjem.
Ted tady pláču a nemám proč,
karto už se otoč.
Usměj se sílu mi dej,
a jen hezky hřej.
To si v duchu přej,
klidně si i zazpívej....
Autor sindy, 10.07.2010
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jakoby trošku parodická na zdejší dílka

10.07.2010 12:37:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí